Στο stoucky.gr θα βρείς τα πάντα για το κινητό σου ή το tablet σου. Θήκες, Μεμβράνες, Ακουστικά, Bluetooth, Ανταλλακτικά, Επισκευες

Καλάθι Αγορών
Shopping cart0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
promo
Κατηγορίες
Latest Comments

Samsung Galaxy Note 4, έφτασε 4.5 εκατ. πωλήσεις σε ένα μήνα;

Published In: Mobile News Created Date: 2014-10-24 Hits: 893 Comment: 0

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κορέα το Samsung Galaxy Note 4 έφτασε στα 4.5 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις έναν μήνα μετά την παγκόσμια κυκλοφορία του (κυκλοφόρησε 26 Σεπτεμβρίου). Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός για έναν μήνα αλλά είναι 500 χιλιάδες λιγότερες συσκευές σε σύγκριση με τις 5 εκατ. πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 3 πέρσι.

Πρέπει να πούμε όμως ότι το Samsung Galaxy Note 3 για αρχή είχε κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές ενώ το Samsung Galaxy Note 4 ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα μόνο και πρόσφατα πήγε στις ΗΠΑ. Περιμένουμε να επεκταθεί και στις υπόλοιπες αγορές μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα όπου το περιμένουμε τη Δευτέρα 27 του μήνα. Για την αγορά της Κίνας η Samsung κυκλοφόρησε και dual-SIM έκδοση.

Οι πωλήσεις μάλλον δεν συμπεριλαμβάνουν το Samsung Galaxy Note Edge το οποίο θα διατεθεί μόνο σε συγκεκριμένες αγορές.

Από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο Samsung Galaxy Note η συνέχεια της σειράς παρουσίαζε αύξηση πωλήσεων τον πρώτο μήνα, το Samsung Galaxy Note II πούλησε περισσότερα από το πρώτο και το Samsung Galaxy Note 3 περισσότερο από το δεύτερο. Η Samsung χρειάζεται να τα πάει καλά με τις πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 4 διότι το προηγούμενο τρίμηνο σημείωσε πτώση πωλήσεων για το τρίτο τρίμηνο. Οι αριθμοί δεν είναι ακόμη επίσημοι και περιμένουμε να τους μάθουμε από την ίδια τη Samsung, αλλά όπως και να έχει τα 4.5 εκατομμύρια είναι σημαντικός αριθμός.

contect